|   Home   |   Contact met de organisatie   |   Links   |   
Landgoed Nienoord Fair

BEZOEKERS

Informatie

Deelnemerslijst

Locatie

STANDHOUDERS

InformatieDe Landgoed Nienoord Fair die op zaterdag 15 en zondag 16 a.s. gehouden zou worden op het terrein van de Borg Nienoord, gaat om organisatorische omstandigheden helaas niet door.

De organisatie heeft besloten de gezellige en sfeervolle Landgoed Nienoord Fair in 2020 weer op de kalender te zetten. De nieuwe datums maken wij t.z.t bekend.

Landgoed Nienoord Fair gezellig en druk bezocht.
De 3e editie van de Landgoed Nienoord Fair georganiseerd door Grand Café Borg Nienoord is weer succes verlopen. Veel bezoekers namen een kijkje van wat er zoal te koop was en te beleven viel. Een groot diversiteit aan deelnemers en koopwaar stonden opgesteld op het fairterrein. Zowel zaterdag als op zondag was er een leuk stukje muziek te beluisteren. Zaterdag een Country band, en ander artiesten. Op zondag viel de fair samen met het evenement Sunday in the Park. Een gezellig muziekevenement met terrassen en foodtrucks. Kortom een prachtig weekend met goed weer, gezelligheid en sfeer. Veel deelnemers hebben al weer toegezegd ook volgend jaar weer van de partij te zijn. De nieuwe datums worden binnenkort bekend gemaakt.Een impressie van de Landgoed Nienoord Fair 2018

Landgoed Nienoord Fair
Organisatie: Grand Café Borg Nienoord | T 0594 726 005 / bgg 0594 512 040