|   Home   |   Contact met de organisatie   |   Links   |   
Landgoed Nienoord Fair

BEZOEKERS

Informatie

Deelnemerslijst

Locatie

STANDHOUDERS

Informatie

Inschrijven


Geachte ondernemer, middenstander,

Voor de vierde maal wordt op zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019 de Landgoed Nienoord Fair georganiseerd. Deze zeer gevarieerde Landgoed Nienoord Fair wordt gehouden op het lommerrijke en statige landgoed Nienoord. Een sprookjesachtig decor voor het zeer divers en inspirerend zomers getinte buitenevenement dat gericht is op de gehele familie, jong
en oud(er). De organisatie van deze exclusieve fair ligt in handen van de uitbater van Grand Café Borg Nienoord, de meest stijlvolle, adellijke en monumentale Groninger borg.

Na de succesvolle derde editie met veel bezoekers is de belangstelling groot om aan de vierde fair deel te willen nemen, zowel uit binnen- alsook buitenland. De deelnemende bedrijven staan met hen veelal fraai ingerichte stands en pagodes verspreid over het gehele landgoed. De exclusieve fair wordt gedurende het weekend omlijst met een uitgebreid en gevarieerd activiteiten- en muziek en entertainment aanbod, óók diverse leuke activiteiten voor kinderen en jeugdigen, met op zondag een leuk muziekspektakel ‘Sunday at the park’ op het fairterrein.

Beleven, voelen zien…
Diversiteit is troef op de vierde Landgoed Nienoord Fair. Voor geïnteresseerde bedrijven zijn nog vele mogelijkheden voor deelname voorhanden, denk hierbij bijvoorbeeld aan zomerse producten als wijnen, fijne slippers, brillen, loungesets voor in de tuin, verrassende buitenkeukens, kleding, maar ook prachtige kunst, bloemdecoraties, exclusieve kleding, schilderijen, sieraden,
brocante spullen voor in en om het huis, heerlijke delicatessen of heerlijke producten uit eigen streek en of provincie en zo meer.
De producten en goederen dienen op inspirerende wijze aangeboden worden. Zoveel als mogelijk is zal getracht worden overlapping van goederen en producten te voorkomen.

Kosten en vroegboekkorting
Voor deelname aan deze unieke fair biedt de organisatie:
Wit overdakte 4 meter marktkramen, all-in prijs voor beide dagen bedraagt € 125,- exclusief btw.
Voor een pagode tent mét vloer, 5x5meter, is de prijs voor het gehele weekend € 395,- exclusief btw.

Indien men de inschrijving voor deelname boekt vóór 28 februari dan krijgt men een behoorlijke korting.
De all-in prijs voor een kraam bedraagt dan € 95,- exclusief btw en voor een pagode tent € 345,- exclusief btw.

Daarnaast ontvangt elke standhouder die een nieuwe deelnemer aandraagt ontvangt hiervoor een premie van € 25,- exclusief btw.
Een uitstekende mogelijkheid om de eigen deelnamekosten geheel terug te verdienen. (Na goedkeuring organisatie.)

Promotie voor de Landgoed Nienoord Fair wordt door de organisatie verzorgd middels advertenties en redactionele berichten in diverse vakbladen, dag- en weekbladen en andere media. Posters en flyers worden in grote mate verspreid tijdens vele evenementen in het land. De promotionele activiteiten vinden plaats in Nederland en in Noord-Duitsland.

De Landgoed Nienoord Fair vindt plaats op zaterdag 16 juni en zondag 17 juni. Deelname is verplicht voor beide dagen.
De fair dagen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur. De entree is gratis. Parkeren voor de bezoekers is mogelijk in de directe omgeving en is ook geheel gratis.

Voor elke deelnemer is er gratis koffie en/of thee.

Voor meer informatie: mail ons uw vraag: info@landgoednienoordfair.nl.
Telefonisch zijn bij bereikbaar via: 06-10568935. We horen graag van u!

Met vriendelijke groet, Jacob Veenema


deelnamereglement

Organisatie: Grand Café Borg Nienoord | T 0594 726 005 / bgg 0594 512 040